SOEP 

(v=vegetarisch verkrijgbaar)

Wan Tan Soep | flensjes gevuld met vlees in lichte bouillonsoep   5.90

(V) Peking soep | pittige tomatensoep met kip, bereid op Peking wijze   5.60

(V)    Leu Son Tong | romige aspergesoep met roze garnaaltjes   6.90

Sun La Tong | zeer pittige Szechuan soep   6.90

Kippen-, Tomaten- (V) of Haaienvinnensoep (V)   5.10

 

VOORGERECHT

Mini Loempia’s en Kerrie Triangels (vegetarisch)   4.90

Tjong Si Wan Tan | krokant gebakken flensjes gevuld met kip   5.70

Chun Keun | Chinese loempia’s gevuld met vermicelli en varkensvlees   5.50 

Ming Bao Gah | garnalen toastjes met sesam   6.50

Tempura Wings | chicken wings in Japanse panko (broodkruim)   5.20

Tempura Garnalen | garnalen in Japanse panko (broodkruim)   6.10

Gyoza kip | pasteitjes gevuld met kip en groente  5.70

 

Tjing Da Zhe | 2 st. gestoomde coquille’s in sojasaus met mie en knoflook   8.80

Saté Yeung | saté van malse lamshaas in zoete ketjap saus   9.80

Kai Si Salade | reepjes kip op bedje van salade met chilisaus   7.80

 

Dim Sum Speciaal voor min. 2 pers. p.p. 12,50

Variatie van gestoomde en gebakken hapjes van vlees en garnalen

Phin Phe Ab voor min. 2 pers.    p.p. 12,50

Pannenkoekjes met eendenfilet, komkommer, augurk, lente-uitjes en hoi sin saus

 

TIN PAN GERECHTEN

Saus naar keuze: Pikante Tomaten, Zoete Ketjap, Kerrie, Oester, 

Pittige knoflook, Zwarte bonen saus, Zwarte peper

Tin Pan Babi Pangang  17.50

Tin Pan Kipfilet   17.50

Tin Pan Varkenshaas   18.50

Tin Pan Eend   19.50

Tin Pan Ossenhaas   22.50

Tin Pan Lamshaas   22.50

Tin Pan Garnalen   21.50       

Tin Pan Sa Sing Saté   19.50

Saté van ossenhaas, kipfilet en varkenshaas met paprika en uien in zoete ketjap saus

Tin Pan Hong Yu 19.80

Gebakken zalmfilet in honing mosterdsaus

 

VLEES

Po Lou Kai 17.50

Kipfilet in zoetzure saus en verse ananas

Yu Xiang Kai   17.50

Kipfilet in een pittige saus van verse gember, knoflook en sambal

Chou Yeh Kai   18.50

Kipfilet droog gebakken met zout en peper 

Don Kou Kai Ting   17.50

Vogelnestje gevuld met kipfilet en groente en cashewnoten

Jiang Cong Ngau   20.50

Ossenhaas met verse gember en lente-ui

Shui Zhu Ngau   22.50

Ossenhaas in zeer pittige bouillon op Sze Chuan stijl

Gong Bao Sa Ting   19.50

Vogelnest gevuld met kipfilet, varkenshaas en garnalen in een zeer pittige Szechuan saus

Chen Bi Ab   22.50

Geroosterde eend, in huisgemaakte sinaasappelsaus met een vleugje cointreau

 

MINI WOK 

Yu Xiang Ngau Yuk   20.50

Ossenhaas in een pittige saus van verse gember, knoflook en sambal

Jiang Pao Ngau Yuk   20.50

Roergebakken ossenhaas in kruidige Chinese sojabonen saus

Xing Mao Kou Mau Pah   21.90

In boter gebakken plakjes malse ossenhaas met verse champignons in chili tomatensaus

Sang Kwak   22.50

Gepocheerde visfilet, garnalen en krab in een romige kreeftensaus

Tau Si Qie Zi   21.50

 Aubergine gevuld met kip en garnalen in zwarte bonen saus

 

VIS

Tja Long Li (30 min)    39.50

In boter gebakken hele zeetong met zoetzure- of champignonsaus

Jiang Cong Long Li (30 min)     39.50

Gestoomde hele zeetong met lente-ui en gember in sojasaus

Jiang Cong Long Ha (op reservering)   39.50

Kreeft, gebakken met lente-ui en gember of droog gebakken met peper en zout

Don Kou Hai Xin   24.50

Vogelnest gevuld met garnalen, coquille, visfilet en macadamia noten

Chou Yeh Gah   23.00 

Grote gamba’s in schaal, droog gebakken met zout en peper

Yu Xiang Gah   19.50

Chinese garnalen in een pittige saus van verse gember, knoflook en sambal

Thaise Ka Li Gah  20.50

Chinese garnalen in pittige Thaise kerriesaus

Sumi Yu  19.80

Visfilet in een zoete pruimensaus en rode pepertjes

Sun Yong Mao Kou Yu Pin  19.50

Visfilet met verse champignons en knoflook 

 

PAU GERECHTEN

Sa Sing Pau (saus naar keuze: kerrie-, pikante tomaten-, ketjap- of oestersaus)  18.50

Chinees pannetje gevuld met kipfilet, varkenshaas en ossenhaas

Ma La Ngau Yuk Pau  19.50

Chinees pannetje gevuld met pittige gestoofd rundvlees 

Yu Xiang Qie Zie Pau  21.50

Aubergine, ossenhaas en garnalen in pittige saus van knoflook, gember en sambal

Hai Xing Pau   26.50

Chinees pannetje gevuld met garnalen, inktvis, coquille, visfilet en krab in oestersaus

Sha Cha Pau  20.50

Mix van kipfilet, varkenshaas en garnalen in Chinese bbw saus

 

VEGETARISCH

Malaga Tahoe, tahoe in pittige sate saus  15.50

Ka Li Tahoe, tahoe in kerriesaus  16.50

Tao si Tahoe, tahoe in zwarte bonen saus  17.50

So Chai Tahoe, roerbak mix van diverse groente  16.50

Yu Xiang Tahoe Qie Zi Pau  18.50

Tahoe en aubergine in een pittige saus van verser gember, knoflook en sambal