CHEF-KOK VERRASSINGSMENU

Het chef-kok verrassingsmenu is een speciaal menu, waarbij de chef-kok zijn verfijnde creativiteit 

tot uiting brengt in heerlijke authentieke gerechten. Een combinatie van deze fantastische 

gerechten verheft uw diner tot een Oosters culinair hoogstandje.

 

CHEF-KOK MENU A  32.50 p.p. (3 gangen, minimaal 2 personen)

CHEF-KOK MENU B  36.50 p.p. (4 gangen, minimaal 2 personen)

CHEF-KOK MENU C  39.50 p.p. (5 gangen, minimaal 2 personen)

 

 

 

 

ORIENTAALSE RIJSTTAFEL

 25.50 p.p. (minimaal 2 personen)

 

Kroepoek

Kippen-, Tomaten- of Haaienvinnensoep

 

 *

Babi Pangang Gebraden varkensvlees in pikante saus

Fou Yong Hai Omelet in tomatensaus

Daging Smoor Gestoofd rundvlees in een licht zoete saus

Daging Roedjak Gestoofd rundvlees in een pittige saus

Sajor Lodeh Groenten in een pittige saus gemaakt van kokos

Sambal Goreng Boontjes Sperziebonen in een pittige saus gemaakt van kokos

Saté Ajam, Pisang Goreng,  Atjar en ananas

 

* *

Koffie of Thee

 

 

 

 

 

KINDERMENU’S  9.50

Inclusief kinderijsje

 

Naar keuze:

 

Kip saté

Mini frikadellen

Kou Lou Yuk (gepaneerde vleesballetjes in zoetzure saus)

 

met: patat, nasi of bami

 

 

 

SHARING MENU

37.50 p.p. (minimaal 6 personen)

 

 

Phin Phe Ab

Pannenkoekjes met eendenfilet, komkommer, augurk, lente-uitjes en hoi sin saus

Gyoza kip

Pasteitjes gevuld met kip en groente 

Tempura garnalen

Garnalen in Japanse panko (broodkruim)

Tjing Da Zhe

Gestoomde coquille’s in sojasaus met mie en knoflook

 

*

Don Kou Hai Xin

Vogelnest gevuld met garnalen, coquille, visfilet en macadamia noten

Tin Pan Ha Chou Ngau Yuk

Ossenhaas in Chinese zwarte pepersaus

So Chai

Roerbak mix van diverse groente

Chen Bi Ab

Geroosterde eend, in huisgemaakte sinaasappelsaus met een vleugje cointreau

Sumi Kai

Kipfilet in zoete pruimensaus en rode pepertjes 

Ma La Ngau Yuk Pau

    Chinees pannetje gevuld met pittige gestoofd rundvlees en groente

 

*

Dessert van de chef

 

 

 

PEKING EEND MENU

35 p.p. (minimaal 2 personen)

 

Ab Si Tong

Licht gebonden soep gevuld met eendenfilet

*

Phin Phe Ab

Pannenkoekjes met eendenfilet, komkommer, augurk, lente-uitjes en hoi sin saus

*

Ab Si

Vogelnest gevuld reepjes eendenfilet, sugarsnaps en cashewnoten

Chen Bi Ab

    Geroosterde eend, in huisgemaakte sinaasappelsaus met een vleugje cointreau

So Choi Gah

Mix van diverse seizoensgroente met garnalen

*

Dessert van de chef

 

 

 

SZE CHUAN MENU

35 p.p. (minimaal 2 personen)

 

Sun La Tong

Zeer pittig-zure Szechuan soep gevuld met kip en tahoe

*

Gyoza kip

Pasteitjes gevuld met kip en groente

*

Choi Sam

Chinese groente met verse knoflook

Gong Bao Sa Ting

    Vogelnest gevuld met kipfilet, varken en garnalen in een zeer pittige Szechuan saus

Shui Zhu Ngau

    Ossenhaas in zeer pittige bouillon op Sze Chuan stijl

 

*

Dessert van de chef