CHEF-KOK VERRASSINGSMENU

 

Het chef-kok verrassingsmenu is een speciaal menu, waarbij de chef-kok zijn verfijnde creativiteit 

tot uiting brengt in heerlijke authentieke gerechten. Een combinatie van deze fantastische 

gerechten verheft uw diner tot een Oosters culinair hoogstandje.

 

CHEF-KOK MENU A  32,50 p.p. (3 gangen, minimaal 2 personen)

CHEF-KOK MENU B  36,50 p.p. (4 gangen, minimaal 2 personen)

CHEF-KOK MENU C  39,50 p.p. (5 gangen, minimaal 2 personen)

 

 

 

 

ORIENTAALSE RIJSTTAFEL

 24,50 p.p. (minimaal 2 personen)

 

Kroepoek

Kippen-, Tomaten- of Haaienvinnensoep

 

 *

Babi Pangang Gebraden varkensvlees in pikante saus

Fou Yong Hai Omelet in tomatensaus

Daging Smoor Gestoofd rundvlees in een licht zoete saus

Daging Roedjak Gestoofd rundvlees in een pittige saus

Sajor Lodeh Groenten in een pittige saus gemaakt van kokos

Sambal Goreng Boontjes Sperziebonen in een pittige saus gemaakt van kokos

Saté Ajam, Pisang Goreng,  Atjar en ananas

 

* *

Koffie of Thee

 

 

 

 

 

KINDERMENU’S  9,50

Inclusief kinderijsje

 

Naar keuze:

 

Kip saté

Mini frikadellen

Kou Lou Yuk (gepaneerde vleesballetjes in zoetzure saus)

 

met: patat, nasi of bami

 

 

 

SHARING MENU

37,50 p.p. (minimaal 6 personen)

 

 

Phin Phe Ab

Pannenkoekjes met eendenfilet, komkommer, augurk, lente-uitjes en hoi sin saus

 

Tjing Da Zhe 

Gestoomde coquille’s in sojasaus met mie en knoflook

 

Saté Yeung 

Saté van malse lamshaas in zoete ketjap saus

 

*

Don Kou Hai Xin

Vogelnest gevuld met garnalen, coquille, visfilet en macadamia noten

 

Tin Pan Ha Chou Ngau Yuk

Ossenhaas in Chinese zwarte pepersaus

 

So Chai

Roerbak mix van diverse groente

 

Chen Bi Ab

Geroosterde eend, in huisgemaakte sinaasappelsaus met een vleugje cointreau

 

Tau Si Qie Zi

Aubergine gevuld met kip en garnalen in zwarte bonen saus

 

Hoi Sin Kai

Kipfilet in hoi sin saus

 

*

Dessert van de chef